Easypeasy vest – ByClaire

Al heel lang had ik een heleboel hele fijne bollen Alaska wol in de kast liggen. Heerlijk draadje om mee te werken, 100% wol en in een prachtige kleur groen.

Vrij snel besloot ik dat ik er een vest voor mezelf van ging maken. Meerdere keren begon ik er aan en meerdere keren haalde ik het ontevreden uit. Het werd niet zoals ik in gedachten had.

IMG_2919

Geduld is een schone zaak blijkt. Een paar weken geleden kocht ik bij Wolplein het boek ByClaire – Fashion. Een mooi boek met allerlei patronen, waaronder het easypeasy vest.

Het idee voor dit vest vind ik fantastisch. Heerlijk simpel, aan één stuk en verticale strepen. Ik paste het patroon hier en daar een beetje aan. Niet moeilijk. Houd er wel rekening mee dat je je werk af en toe uit moet halen en opnieuw moet haken. Koester de langzame dingen!

IMG_3179

Rondom het vest haakte ik een boordsteek. Hierdoor krult het onder aan de punten om naar binnen. Perfect voor mij. Ik ben niet zo groot en het vest is vrij lang.

IMG_3168

Buiten is het koud en donker, maar dit fijne wollen vest houd mij heerlijk warm terwijl ik op de bank kruip met een nieuw handwerkje!

 

 

Een gedachte over “Easypeasy vest – ByClaire

  1. Wat een geweldig vest! Ik heb m zelf ook in ongeveer dezelfde kleur groen. Heb het patroon toen ergens op internet gevonden. Ook een boordsteek er om gemaakt en ik ‘woon’ er in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s