Granny square deken – Studio Hip en Stip

IMG_2853

Eind vorig jaar kwam het eerste boek van Annemarie  van Studio Hip en Stip uit. Ondanks dat ze duidelijk andere kleurvoorkeuren heeft dan ik geniet ik altijd enorm van haar plaatjes op Instagram . Het afgelopen jaar kwamen hebben we elkaar een aantal keer ontmoet. Altijd prettig als iemand in het echt ook een erg fijn persoon blijkt te zijn. Sowieso is Annemarie net zo fleurig en opgewekt als haar IG-feed, maar ik bewonder vooral haar gedrevenheid en daadkracht.

IMG_3837

Natuurlijk ging ik direct aan de slag met een #projectstudiohipenstip. Al heel lang wilde ik iets voor mijn oudste kind maken. Zijn zusjes vinden alles wat ik maak mooi. Voor een jongen van dertien is dat anders. Gelukkig werd het winter en koud. Hij wilde wel een deken.

IMG_3913

Dit was zo’n heerlijk project om aan te werken. Granny squares zijn mijn eerste haakliefdes. Niks liever dan stapeltjes vierkantjes haken. Nieuw voor mij was de methode om ze aan elkaar te haken. Zo fijn!

Materiaal: Annell Malmedy, 100% wol – haaknaald 3,5

 

3 gedachtes over “Granny square deken – Studio Hip en Stip

  1. Ik vond de deken zo mooi dat ik een jaar geleden begonnen ben, om zelf een deken te haken van granny squares. Ik heb er een randje om heen gehaakt. De deken is na een jaar haken helemaal af.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s