Sokken – Fish Lips Kiss Heel

Voor de verjaardag een lieve vriend breide ik deze sokken. Twee tegelijk, van teen naar been en mét Fish Lips Kiss Heel. Dat is een hiel met verkorte toeren. Je koopt het voor ongeveer anderhalve euro op Ravelry. Zeer uitgebreid wordt uitgelegd hoe én wanneer je de hiel moet breien.

Langzaam maar zeker begin ik deze hiel te snappen. Het duurt bij mij vaak een tijdje voor ik écht begrijp wat ik doe. Daarvoor is het patroon mijn houvast en volg ik braaf elk stapje.

Het allerfijnst aan deze hiel vind ik dat je géén gaatjes hebt. Zelfs niet als je de hiel breit met een ander garen. Grote kans dat dit mijn nieuwe lievelingshiel wordt.

Het garen kocht ik in februari op de Handwerkbeurs in Zwolle bij Zij maakt het. De dames daar breien knuffeltjes van deze sokkenwol. Erg leuk!

De kleuren van deze bol vind ik práchtig. Door het kleurverloop is het breien ook niet saai. Het werkt juist motiverend. Ik was steeds benieuwd naar de volgende kleur! De sokken zijn overigens niet identiek qua kleur. Ik geloof ook niet dat dat een optie is met dit garen.

Alles op een rijtje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s