Alles-is-haken sjaal

IMG_0360

Eén van mijn favoriete sjaals staat in het boek Alles is Haken van Saskia Laan. Het patroon haakt heerlijk weg. Bovendien draagt het het model heerlijk. Je kunt er lekker in wegkruipen. Als je het heel koud hebt kun je de sjaal zelfs als omslagdoek gebruiken.

IMG_0280

Deze okergele versie haakte ik met Annell Rapido Plus, een 100% acryl garen. Ik hou zó van die kleur. Inmiddels hangt de sjaal dagelijks om de nek van iemand die ik heel lief vind!

fullsizeoutput_286a

Tijdens onze afgelopen zomervakantie had ik een lekker-weghaak-project in één kleur nodig voor tijdens de autorit. We gingen immers hélemaal naar Friesland (fantastische camping overigens). Geen draadjes afhechten en twee toeren die je steeds herhaalt. Dat haakt heerlijk weg in de auto!

IMG_1453

Dit exemplaar haakte ik met Annell Rapido, een iets dunner draadje. Ook 100% acryl. De kleur is práchtig. Echt een mooie herfsttint! Deze sjaal is te koop of te bestellen in een andere kleur. Check de shop!

4 gedachtes over “Alles-is-haken sjaal

  1. Ik heb het boek Alles is Haken gekocht maar ik kan deze sjaal helaas niet terugvinden in het boek, zo jammer…. in welk boek staat deze sjaal wel?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s